Wie zijn we

Missie

Myprivatefuelcard maakt tanken goedkoper, makkelijker én overzichtelijker met een eenvoudige online oplossing. Wij sluiten de beste deals met netwerken van tankstations, en vertalen deze in een persoonlijke literprijs. Myprivatefuelcard ontzorgt. Wij bieden een uniek productaanbod, een zorgeloze administratie en een simpel betaalsysteem. Onze pijlen zijn gericht op een zo hoog mogelijk gebruiksgemak voor onze klant.

Visie

Voor met name commodity goods zal de customer journey zich steeds meer richten op online en persoonlijk gebruiksgemak. De ontwikkeling in IT faciliteren de consument steeds meer in persoonlijk gebruiksgemak. Het inspelen op deze trend wordt steeds bepalender voor benadering van de consument, nu en in de toekomst. Myprivatefuelcard speelt hierop in door ‘online tanken’ te introduceren.

Het tanken zelf moet nog steeds offline worden gedaan, maar de afhandeling en betaling vinden volledig online plaats. Door gebruik te maken van de online mogelijkheden verlagen wij de kosten. We beperken de administratieve handelingen van de betaalketen. Transparantie in kosten en een vaste, controleerbare korting vormen de basis voor de prijsberekening. Myprivatefuelcard is een volledig data-driven entiteit en richt zich op real-time transacties.

In een B2B concept geeft Myprivatefuelcard aan voorkeurmerken (labelhouders) de mogelijkheid om  productaanbiedingen te combineren met een eigen tankpas.

Het persoonlijk voordeel uit deze aanbieding zal door de labelhouders commercieel vertaald worden.

Myprivatefuelcard ziet een uitdagende toekomst tegemoet die nieuwe kansen biedt om het ‘brandstof’ te integreren in combi-pakketten (vanuit de retail, MKB bedrijven, werkgevers etc). De mix aan diverse kanalen en themapakketaanbiedingen waarop de consument te benaderen biedt legio mogelijkheden. We willen voor elke klant een persoonlijk aanbod, een aanbod op maat.

De klantrelatie kan hiermee nóg meer gewaarborgd worden met de verschillende deelnemers/merken in dit concept. Het grote voordeel hiervan is dat de merkafhankelijkheid niet alleen met andere merkpartners gewonnen wordt, maar ook op het gebied van persoonlijk gebruiksgemak: de beste binder. De andere binder is dat merken zich zullen inzetten voor het verder vermarkten van het concept, wat Myprivatefuelcard  ten goede zal komen.

Myprivatefuelcard wil met een eigen tankpas, online gebruikers aan zich binden die kiezen voor het persoonlijk voordeel en het online gemak.

Bedrijfsgegevens

MyPrivateFuelcard B.V.
Ampèrestraat 5
3846AN
Harderwijk

IBAN NL75INGB0006951824
K.v.K. nr. 63401657
BTW nr. NL8552.19.907.B.01