Jouw persoonlijke literprijs

Jouw
korting
Adviesprijs
30-05 2023
TinQ 0,000
Gulf 1,779
Korting
Jouw voordeel korting

Jouw prijs
Jouw persoonlijke literprijs

Veel korting op Euro95

Met de tankpas tank je áltijd met korting. Maar hoe komt deze korting nou tot stand?

Landelijke adviesprijzen

De landelijke adviesprijs wordt per brandstofmerk bepaald, en is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Deze (hieronder genoemde) onderdelen zijn van invloed op de uiteindelijke prijs die je betaald voor 1 liter Euro95.

Korting verschilt per tankstation

De kosten per brandstofmerk verschilt, en daardoor verschilt ook de prijs aan de pomp. Tankstation Gulf biedt extra service, zoals een winkel en advies voor het gebruik van smeerolie. Daarom betaal je bij dit tankstation net iets meer dan bij tankstation TinQ. Bij TinQ zorg je zelf voor de betaling en er is geen winkel. Er hoeven geen personeelsleden worden betaald, en dat scheelt in de portemonnee.

Myprivatefuelcard rekent af met de verschillen

Met de tankstations van Gulf en TinQ heeft Myprivatefuelcard B.V. goede afspraken gemaakt. Door groot en rechtstreeks in te kopen ontstaat er een inkoopvoordeel, en daardoor een lagere prijs voor jou als klant. Deze lagere prijs verwerken wij direct in jouw persoonlijke literprijs. Jouw persoonlijke literprijs wordt berekend door de landelijke adviesprijs van het brandstofmerk te verminderen met jouw persoonlijke korting. Je tankt op rekening en betaalt achteraf via incassomachtiging.

Basiskorting + extra korting bij je favoriete tankstations

Standaard ontvang je een vaste basiskorting op alle tankstations van TinQ en Gulf. Bij jouw 2 favoriete tankstations ontvang je bovendien het hele jaar een extra korting, waardoor het voordeel nog veel verder oploopt! Zo ontstaat jouw persoonlijke literprijs.

Altijd korting, zelfs bij extreme acties van tankstations

Soms voeren de tankstations een tijdelijke actie met extreem hoge kortingen, waardoor de literprijs aan de pomp lager is dan jouw persoonlijke literprijs. In dat geval berekenen wij de laagste prijs. Prijsgarantie noemen wij dat. Waar je ook tankt, je betaalt altijd de gunstigste prijs. De prijs die op het prijzenbord staat is niet meer van belang. De korting verwerken wij direct in jouw persoonlijke literprijs. Je betaalt achteraf en via mijn MPF heb je ook nog eens een duidelijk overzicht van al jouw tankbeurten.