Incassomachtiging / AcceptEMail

Wat is incassomachtiging?

Incassomachtiging is een nieuwe manier om online via je bank een machtiging af te geven. Je hoeft maar één keer een digitale incassomachtiging af te geven, en voortaan gaat de betaling van jouw tanktransactie volledig automatisch!

Door eenmalig €0,01 van je bankrekening af te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden en geef je toestemming aan Myprivatefuelcard B.V. om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om doorlopend een bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Myprivatefuelcard B.V. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Het proces voor het afgeven van een incassomachtiging werkt net zoals bij iDEAL.

Hoe werkt AcceptEmail?

Als je het hebt over makkelijk en veilig een machtiging afgeven voor automatische incasso, dan heb je het over AcceptEmail. AcceptEmail is een rekening in je mail. Na het aanvragen van je tankpas ontvang je een AcceptEmail om het controlebedrag van €0,01 te betalen. Dit doe je door op de betaalstrook te klikken. Je betaalt via je eigen bank met iDEAL. Je ziet altijd duidelijk aan wie je welk bedrag betaalt. De kleur van de status in de mail laat zien dat je betaald hebt, de kleur van de betaalstatus verandert namelijk van blauw naar groen. Het is gelukt! Voortaan worden de  tanktransacties via een incassomachtiging van je rekening afgeschreven.

Meer informatie? Klik hier.