Hoe werkt Digitaal Incassomachtigen?

Met digitaal Incassomachtigen kun je online een geldige incassomachtiging afgeven. Je doet dit in je eigen veilige internetbankierenomgeving. De digitale incassomachtiging geef je af in de beveiligde transactiepagina van AcceptEmail. Via die pagina kun je via iDeal je incassomachtiging verstrekken.

Hoe vindt de betaling plaats?

Een dag nadat je getankt hebt, wordt het geld van de tanktransactie automatisch van je rekening af geschreven. Op mijn MPF vind je in één oogopslag een duidelijk rekeningoverzicht én een overzicht van alle tanktransacties. Ben je het niet eens met de afschrijving dan kun je via je bank deze laten terugboeken.

Krijg ik ook een apart btw overzicht voor de eventuele btw teruggave?

Uit de betaalautomaat komt een kassabon. Deze kun je gebruiken voor je btw overzicht of eventuele btw teruggave. In je persoonlijke online omgeving kun je eveneens alle transactie terugzien en printen. Zo blijft ook je boekhouding overzichtelijk.

Hoe kan ik zien dat je webpagina die ik bezoek veilig is?

In je webbrowers wordt op de beveiligingsstatusbalk een groen slotje weergegeven.

Kan ik mijn gekozen favoriete tankstations wijzigen?

Je kunt elke 3 maanden jouw favoriete tankstations kosteloos wijzigen. Voor wijzigingen binnen het termijn van drie maanden worden kosten aan je doorberekend.

In enkele gevallen heeft de uitgever van de kaart deze mogelijkheid uit gesloten. Check hiervoor de voorwaarden.

Hoeveel korting krijg ik bij Gulf en TinQ tankstations, die ik niet als favoriete tankstations heb gekozen?

Standaard ontvang je een vaste basiskorting op alle tankstations van TinQ en Gulf.

Wat gebeurt er als de lokale korting bij mijn favoriete tankstations hoger is dan de overeengekomen korting?

Soms voeren de tankstations een tijdelijke actie met extreem hoge kortingen, waardoor de literprijs aan de pomp lager is dan jouw persoonlijke literprijs. In dat geval berekenen wij de laagste prijs. Prijsgarantie noemen wij dat. Waar je ook tankt, je betaalt altijd de gunstigste prijs

Waar kan ik tanken met de tankpas?

Bij alle Gulf en TinQ tankstations in Nederland. Bekijk de locaties pagina

Hoelang ben ik verzekerd van hoge kortingen?

Tot de einddatum die in de actievoorwaarden van je overeenkomst is opgenomen ontvang je de extra korting.  De basiskorting is van toepassing gedurende de geldigheidsduur van de tankpas. Ook die periode check je in de overeenkomst. 

Voordat de overeenkomst afloopt ontvang je geheel vrijblijvend een nieuw aanbod. We willen graag onze klanten behouden.

Krijg ik ook korting op andere (types) brandstoffen, zoals Diesel, LPG of Euro 98?

Met je persoonlijke tankpas ontvang je geen korting op andere brandstoffen dan overeengekomen. In sommige gevallen is het niet mogelijk om deze brandstoffen met de tankpas af te rekenen.

Per uitgever kan een afwijkende voorwaarde gelden. In de actievoorwaarden van de uitgever zijn deze terug te vinden.

Zijn er kosten aan de tankpas verbonden?

Gebruik van de tankpas is kosteloos. Wel wordt er eenmalig een bedrag van €4,95 voor administratiekosten en verzendkosten in rekening gebracht. Ook wordt bij de aanvraag eenmalig een controlebedrag van €0,01 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt verrekend met het bedrag van de administratiekosten en verzendkosten.

Hoe hoog is het tanklimiet?

Per week kun je voor maximaal € 125,- tanken.

Kan ik de pincode zelf kiezen?

Nee, uit veiligheidsoverweging kun je zelf geen pincode kiezen.

Hoe lang is de tankpas geldig?

De tankpas heeft een geldigheid van 3 jaar. Hierna wordt er weer een nieuwe tankpas voor je aangemaakt. Je ontvangt hiervan een e-mail. Wil je niet verlengen, dan kun je ons dat online laten weten.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn tankpas ontvang?

Circa 3 werkdagen na aanvraag en de acceptatie daarvan ontvang je de tankpas. De pincode wordt apart per post verstuurd.

Hoe lang duurt het voordat ik de pincode voor mijn tankpas ontvang?

Binnen enkele werkdagen na ontvangst van je tankpas ontvang je de pincode per post.

Hoeveel tankpassen mag ik bestellen?

Per woonadres mogen er maximaal twee passen geregistreerd staan.

Ik ben mijn pincode vergeten, wat moet ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Mijn tankpas is gestolen/verloren. Wat moet ik doen?

Neem direct contact op met onze klantenservice.

Mijn tankpas werkt niet meer. Wat moet ik doen?

Indien u drie keer een foutieve Pincode heeft ingegeven dan wordt de tankpas uit veiligheidsoverweging automatisch voor 24 uur geblokkeerd. Na 24 uur kunt u weer gebruik maken van de tankpas.

Is uw pas om een andere gebklokkeerd, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontvang ik ook spaarzegels?

Door gebruik te maken van de tankpas heeft u geen recht op deelname aan een spaarprogramma en ontvangt u daarom geen spaarzegels. In de algemene voorwaarden is deze uitsluiting opgenomen.

Privacy: wat doet Myprivatefuelcard met mijn persoonlijke gegevens?

Myprivatefuelcard B.V. verwerkt de door jou verstrekte persoons- en contactgegevens. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de overeenkomst en de transacties met de tankpas. Ook worden de gegevens gebruikt om u op de hoogte te stellen van interessante producten of diensten en kan geanonimiseerde data worden gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Persoonsgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of als op grond van de wet de verplichting bestaat persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties. Myprivatefuelcard B.V. handelt conform de wet bescherming persoonsgegevens (wbp). Persoonsgegevens worden na het einde van de overeenkomst maximaal twee jaar bewaard, tenzij voor bepaalde gegevens een langere wettelijke bewaartermijn geldt.

Foutieve Pincode ingegeven?

Indien u drie keer een foutieve Pincode heeft ingegeven dan wordt de tankpas uit veiligheidsoverweging automatisch voor 24 uur geblokkeerd. Na 24 uur kunt u de tankpas weer gebruiken.

Waarom kan ik in enkele gevallen maar bij een favoriet tankstation met korting tanken?

Myprivatefuelcard verwerkt voor diverse partijen tankpassen en kortingskaarten. De uitgever van de kortingskaart bepaald het tankstation waar met extra korting getankt kan worden alsmede het aantal tankstations dat voor de extra korting in aanmerking komt.

Ik heb geen e-mail ontvangen met een kortingscode.

Het kan voorkomen dat de instellingen van uw e-mailprogramma extra beveilig zijn waardoor de e-mail niet in de inbox terecht komt. Een firewall of virusscanner kan e-mail blokkeren. Mogelijk zijn er meerdere mappen waar e-mail op binnen komt. 

Geen geldig e-mail adres

Het kan voorkomen dat het e-mailadres al bekend is in de database. In dat geval kan met dat e-mailadres geen aanvraag plaatsvinden.  Kies  dan voor een alternatief e-mailadres.